انواع نان‌ها و غذاهای محلی شیروان

انواع نان‌ها و غذاهای محلی شیروان

قتلمه:آرد را خمیر کرده و آن را ورقه ورقه می‌کنند و لابلای آن روغن و زعفران ادویه می‌ریزند و آن را در تنور می‌پزند.

اگنجه: با قرار دادن سبزی‌ها ی محلی و پیاز سرخ شده در داخل خمیر آن را در روغن سرخ.میکنند.

شیرمال:آرد را با شیر خمیر می‌کنند و با کشیدن مقداری روغن با زعفران به روی آن ر تنور قرار می‌دهند تا آماده شود.

ساج نونه: نوعی نان محلی نسبتا نازک که روی ساج می‌پزند و دارای انواع مختلف است.

فطیر: این نان محلی انواع مختلف دارد که بهترین آن با کره و به نام فطیر مسکه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قاق:آرد را با روغن و شکر و ادویه به خمیر تبدیل می‌کنند و آن را در تنور می‌پزند و قاق به علت خشک بودن مدت زیادی نگهداری میشود .

چریش لی فطیر:آرد را با آب و چریش نوعی گیاه محلی خودرو کوهستانی خرد شده خمیر می‌کنند و آن را در تنور می‌پزند.

جزلق لی فطیر: آرد را با آب و جزلق تکه‌های کوچک دنبه گوسفند که روغن آن قبلاً گرفته شده است خمیر می‌کنند و آن را می‌پزند.

کلوچه برنجی: آرد برنج را با شکر و آب خمیر می‌کنند و آن را در قطعات کوچک می‌پزند.

چلپه: خمیر را نازک کرده و آن را در داخل روغن داغ قرار می‌دهند تا خوب سرخ شده و آماده شود.

 

در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://shirvannovin.ir/?p=10751

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: